Esti angajator? Cauta infirmiera!

Angajez infirmiera

Infirmiere recomandate

Infirmiera BUCURESTI - Ioana NACIU Ioana N BUCURESTI infirmiera toaletez persoane imobilizate schimbat pempars .

Infirmiera BUCURESTI - Ana Mogin Ana M BUCURESTI Ofer servicii de ingrijire batrani si menaj.

Infirmiera BUCURESTI - Gabriela Roseanu Gabriela R BUCURESTI INGRIJESC SPITALIZATI!!!Infirmiera cu experienta practica ,blandete,calma si vesela,educata,discreta.

Infirmiere BUCURESTI

Ingrijire batrana imobilizata la pat. »
Caut infirmiera pentru barbat imobilizat la pat pentru ingrijiri,pentru a fi un ajutor in plus sotiei. »
Batrana foarte rabdatoare, imobilizata, trebuie schimbata si spalata dimineata si seara. Orar flexibil la alegerea infirmierei. Program de aproximativ 2-3 ore pe zi. »
Persoana are 67 de ani si a suferit o fractura de femur (operata), necesita recuperare. »
ingrijire batran, intern sau extern, nu stim inca daca persoana doreste sa stea nonstop, dorim asistenta domicliu si macar cateva ore, lasati mesaje daca sunteti interesati si stabilim la telefon detalii! »
Programul este de 4 ore pe zi de luni pana vineri. Activitatea presupune menaj usor, gatit ( regim alimentar foarte strict) , sa asiste bolnavul la divese activitati casnice. »
Ingrijire persoana in varsta,urmarire medicatie,gatit,menaj »
Angajez infirmiera pentru ingrijire persoana de sex feminin, cu pareza partea stanga, persoana bolnava comunica, vorbeste. Persoana pe care o cautam vrem sa fie un OM de calitate, o persoana serioasa, care sa faca aces1 »
Caut persoana SERIOASA,CURATA SI UMANA in vederea ingrjirii unei persoane varstnice la domiciliul acesteia , care este curat si civilizat, situat in zona rurala, comuna Budesti intre Bucuresti si Oltenita . Mentione1 »
Caut infirmiera part time 3 zile pe săptămână a cite 2 ore pt un bătrân cu 2 Accidente vasculare necesita masaj gimnastica și plimbare »
Caut o femeie blanda, sensibila,curata,pozitiva 24/24 ,la domiciliu pentru o femeie de 72 ani in Constanta zona Brotacei. »
Caut infirmiera pentru ingrijire barbat 68 ani cu boala Parkinson,numai de 2 ori pe saptamana 4-5 ore .Platesc 5o RON pe acele ore.Locuim in Bucuresti,Cartierul Drumul Taberei »
Asistenta la domiciliu a unei doamne in virsta-Tiglina2 Ore: min.4/zi sau dupa necesitati Se doreste: Ingrijire igiena personala, gatit (usor), medicamente. Oferta se poate extinde ca job permanent. »
CAUT INFIRMIERA PT. INGRIJIRE BATRANA 82 ANI CU AVC ,PERSOANA COMPETENTA , SERIOASA ,BLANDA , DISPONIBILITATE PROGRAM FLEXIBIL . »
Camin de batrani din Buftea angajeaza infirmiera cu experienta. »
« < 1 2 3 4 5 > »