Camin de batrani sau infirmiera?

Infirmiere recomandate

Infirmiera BUCURESTI - Nusa Mihailescu Nusa M BUCURESTI Am 52 ani ,am lucrat  ca bona 5 ani , iar copilasii mei,   s-au facut mari, si au plecat la scoala si la gradi .

Infirmiera BUCURESTI - Irina Crisan Irina C BUCURESTI Sunt infirmiera in Terapie intensiva.

Infirmiera BUCURESTI - Mariana Dumitru Mariana D BUCURESTI .

Vezi toate infirmierele din orasul tau

Parintii tai au ajuns la o varsta la care nu isi mai pot purta de grija si trebuie sa iei o hotarare, mai ales daca nu poti sa mergi regulat la ei si sanatatea nu le mai permite sa isi poarte de grija singuri.

Cu siguranta iti doresti sa le oferi suportul necesar pe care si ei ti l-au acordat cat de mult au putut. De asemenea, desi vor incerca sa te convinga ca sunt capabili sa isi poarta de grija singuri, realizezi ca timpul a trecut si riscurile sunt din ce in ce mai mari. O mica neglijenta ii poate costa viata pe cei de care, din pacate, nu mai avem atata timp. Suntem datori asadar sa facem cea mai buna alegere.

Caminul de batrani

Caminul de batrani ofera urmatoarele servicii de ingrijire batrani: cazare, alimentatie si ajutor medical specializat. Varstnicii beneficiaza de servicii profesioniste, de un confort din ce in ce mai ridicat, insa, de cele mai multe ori se vor simti marginalizati daca optezi pentru aceasta varianta. Se stie ca odata cu trecerea prin viata, apreciem din ce in ce mai mult compania celor dragi si avem nevoie de cat mai multa atentie. Indiferent daca un camin ii permite batranului sa fie inconjurat de persoane aflate in aceeasi situatie, foarte probabil va simti ca a fost indepartat din viata copiilor care au cautat o solutie convenabila sa scape de el. Va avea senzatia ca a fost dat afara din propria casa pentru care a muncit o viata intreaga si ca reprezinta doar o povara pentru familie.

Caminul de batrani este totusi o solutie foarte viabila pentru situatiile in care batranul se afla in imposibilitatea de a-si satisface cele mai elementare nevoi (alimentatie, mers la toaleta…), pe fondul unor probleme foarte grave de sanatate sau varstei inaintate.

Infirmiera

Infirmiera poate fi o solutie indicata daca vrei ca parintii tai sa fie in siguranta chiar si in lipsa ta. Aceasta ii va putea ajuta cu diverse atributii casnice si le va putea tine companie in momentele in care nu ii poti vizita. Cu ajutorul unei infirmiere de incredere, vei putea avea certitudinea ca nimic rau nu li se va intampla si ca, in caz de urgent vei fi anuntat(a), astfel incat sa poti lua masurile care se impun.

Infirmiera ii poate ajuta pe batrani inclusiv la actiuni precum imbracarea, pregatirea mesei sau administrarea medicatiei. De asemenea, in cazul in care este posibil, ii poate insoti la plimbari usoare, cunoscut fiind faptul ca sedentarismul nu face bine nici la varste inaintate.

Un alt aspect pro angajarea unei infirmiere il constituie si costurile care sunt mai scazute in aceasta situatie. In functie de problemele batranilor, poti alege o infirmiera cu experienta sau chiar o infirmiera cu studii de specialitate.

Cauta infirmiera potrivita pentru necesitatile parintilor tai si ofera-le confortul si grija necesara acum, cand au cea mai mare nevoie de sprijinul tau!

Infirmiere pe CautaInfirmiera.ro:
Infirmiera Bucuresti I Infirmiera Brasov I Infirmiera Cluj I Infirmiera Constanta I Infirmiera Galati I Infirmiera Iasi I Infirmiera Oradea I Infirmiera Ploiesti I Infirmiera Sibiu I Infirmiera Suceava I Infirmiera Targu-Mures I Infirmiera Timisoara

Toate sfaturile
CautaBona.ro CautaMenajera.ro